Advertentienummer: V2161
Aanmaakdatum: 28-01-2019

Advertentie details

Activiteit:
Activiteitenbegeleiding
Waar:
Beek
Wanneer:
Doordeweeks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Sinds 2017 zijn cliënten van Daelzicht actief bij de Oude Pastorie in Beek, een prachtig gerestaureerd pand uit de 13e eeuw, nu het bezoekerscentrum van Limburgs Landschap.
De cliënten zijn op de dinsdag en vrijdag met veel enthousiasme aan de slag in de horeca, in de grote heemtuin met werkschuur, in de vergader- en educatie ruimten en in een ambachtelijke bakkerij.

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger voor de dinsdag die de activiteiten van de cliënten kan ondersteunen in bijvoorbeeld de keuken en/of in de tuin, in de bediening etc.
Lukt het jou niet om een hele dag beschikbaar te zijn, een halve dag is ook prima.
Je werkt nauw samen met de professionele begeleider van Daelzicht en de medewerkers (de kok, het bedienend personeel, de tuinman etc.) van de Oude Pastorie.

Heb jij affiniteit met de doelgroep, kun jij goed initiatief nemen en ben jij een hartelijk en goed gemutst persoon? Dan pas jij hartstikke goed bij deze groep.
Aarzel dus niet en meld je aan voor deze afwisselende en dankbare vrijwilligersklus.

Indien je belangstelling hebt voor deze leuke vrijwilligersvacature, dan gaan we graag met jou in gesprek. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Tegenprestatie

- jaarlijkse vrijwilligersdag
- onkostenvergoeding
- reiskostenvergoeding
- deskundigheidbevordering
- eindejaarsattentie