Advertentienummer: V2293

Advertentie details

Activiteit:
Bewegen (sport en spel)
Maatje / Coach/ Bezoek
Doelgroep:
Individueen/ Volwassenen
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Avond
Weekend
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Hallo Allemaal,

Als je door de week hard werkt heb je in het weekend behoefte aan ontspanning. Als je hoog sensitief bent wil je graag even ontladen in de natuur. Dit is helaas iets minder eenvoudig als je ook nog eens je gezichtsvermogen moet missen.

Daarom mijn oproepje. Ik ben Ralf, 38 jaar en ik woon in Sittard. Ik werk 5 dagen per week voor een revalidatie centrum voor hulpverlening aan blinden en slechtzienden mensen ook in Sittard. Hier naast houd ik van koken, lezen en schrijven en ben ik gek op de natuur en dieren. Vooral paarden. Omdat ik zelf wat moeilijker er op uit kan zoek ik een wandel maatje voor in de weekenden of daar waar het weer het toe laat voor in de avonden door de week. Ik heb veel wandel ervaring maar de laatste tijd wel wat conditie ingeleverd. Veel gewandeld in Duitsland en Oostenrijk dus ook iets minder effen terrein is geen probleem. Ik houd zelf erg van alles mag niets moet. Tochten van 40 kilometer is zeker in het begin niet de bedoeling. Het gaat mij om ontspannen in de natuur en niet om een sport prestatie. Verder mag het ook nog vooral gezellig zijn.

Vind je het nu leuk om eens een wandel uitdaging aan te gaan en durf je met mij op pad. Dan laat iets horen en kom een keertje kennis maken.

Mail naar r.habets7-22@ziggo.nl Vertel wie je bent en stel de vragen die je wilt stellen. Wellicht gaan we dan binnen kort er een keer op uit en drinken we ergens een bakkie koffie.

 

Tegenprestatie