Advertentienummer: V2311

Advertentie details

Activiteit:
Anders
Doelgroep:
Groepen/ Ouderen
Individuen/ Ouderen
Waar:
Beek
Wanneer:
Doordeweeks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Voor ons wijksteunpunt Franciscus in Beek zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zouden kunnen helpen bij de broodmaaltijd.

Mensen die bij ons op de dagverzorging verblijven kunnen vooraleer ze naar huisgebracht worden nog gebruik maken van een broodmaaltijd.

Om dit vlot te laten verlopen zijn er vele handen nodig waarover we momenteel niet beschikken. Vandaar deze oproep, gaat u graag met oudere  mensen om en vindt u het leuk om tussen 16 uur en 18 uur ermee voor te zorgen dat onze mensen nog van een lekkere boterham en koffie/thee kunnen genieten vooraleer ze naar huis gaan dan bent u de geschikte persoon en reageer dan zeker voor meer informtie. Wij stellen jullie hulp erg op prijs.

Vivantes levert unieke zorg, toegesneden op de persoonlijke situatie, of het nu gaat om thuiszorg, verpleeghuiszorg, wonen in een woonzorgcentrum of zorgwoning in Elsloo, Stein. Urmond, Beek en Geleen.

Vivantes neemt ook deel in wijksteunpunten die zijn opgezet als onderdeel van het beleid om ouderen en mensen met een beperking langer zelfstandig te kunnen laten wonen. Ze vormen zowel een ontmoetingsplek voor ouderen en gehandicapten, als ook een plek waar senioren terecht kunnen voor informatie en advies.

 

Tegenprestatie

 * wij bieden u reiskostenvergoeding

* u bent verzekerd

* u krijgt een vrijwilligersovereenkomst

* wij bieden u deskundigheidsbevordering

* contact met andere vrijwilligers

* bloemen voor de verjaardag en een eindejaarsgeschenk

* en bovenal een prettige werkomgeving

* veel plezier en voldoening en een glimlach van onze cliënten