Advertentienummer: V2315

Advertentie details

Activiteit:
Maatje / Coach/ Bezoek
Doelgroep:
Individuen/ Ouderen
In de Buurt/ Wijk
Waar:
Oostelijk Geleen, Munstergeleen, Windraak
Westelijk Geleen
Westelijke Mijnstreek
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Een alleenstaande mevrouw van 76 jaar uit Geleen zoekt een vrijwilligster die Limburgs dialect kan verstaan, maar samen in het dialect kunnen spreken is nog leuker!

Mevrouw is heel creatief en werkt graag met klei, schildert en tekent veel. Graag gaat ze er op maandagmiddag met de vrijwilligster op uit, in de auto van de vrijwilliger. Elke week of 1x per 2 weken. Het is belangrijk dat de vrijwilligster het geen probleem vindt dat mevrouw rookt.

Wil jij met mevrouw op pad?

Dan kun je contact met ons opnemen via info@thcdebrug.nl of 046-458 1066.

Het team van De Brug heet je van harte welkom!

Tegenprestatie

Wat kan De Brug jou bieden?

*TRAINING. Door middel van een introductiebijeenkomst zorgen we dat je goed voorbereid bent om te starten met een inzet bij een cliënt.

* VOLDOENING. Het meest gehoorde argument onder onze vrijwilligers voor dit vrijwilligerswerk is:
“Het geeft mij een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen.”

* PERSOONLIJKE ONTWIKKELING. De Brug biedt gratis trainingen/workshops aan om jezelf verder te ontwikkelen binnen deze informele zorg of je te specialiseren in dementie, palliatieve terminale zorg of netwerkversterking.

*BEGELEIDING. Je wordt individueel begeleid door een van de coördinatoren. Hier kun je altijd met al je vragen bij terecht.

* VERGOEDING. Via De Brug ben je verzekerd en ontvang je een reiskostenvergoeding.

* WAARDERING. Naast de trainingen organiseert De Brug 2x per jaar een leuk uitje speciaal voor de vrijwilligers. Op deze uitjes is ook genoeg gelegenheid om kennis te maken of bij te praten met andere vrijwilligers.