Advertentienummer: V2318

Advertentie details

Activiteit:
Maatje / Coach/ Bezoek
Doelgroep:
Individuen/ Ouderen
Waar:
Stein
Westelijke Mijnstreek
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Een mevrouw uit Stein zoekt een vrijwilliger die samen met haar kookt en eventueel ook eet. Ze is 86 jaar en verstaat dialect, maar spreekt het niet.

Ze luistert graag naar muziek en heeft een oudere poes. Binnenshuis loopt ze met een stok en buiten kan ze kleine 10 minuten wandelen met de rollator.

Vind jij het leuk om mevrouw gezelschap te houden en wil je leren op welke manieren je met iemand met dementie kunt omgaan?

Dan kun je contact met ons opnemen via info@thcdebrug.nl of 046-458 1066.

Het team van De Brug heet je van harte welkom!

Tegenprestatie

Wat kan De Brug jou bieden?

*TRAINING. Door middel van een introductiebijeenkomst zorgen we dat je goed voorbereid bent om te starten met een inzet bij een cliënt.

* VOLDOENING. Het meest gehoorde argument onder onze vrijwilligers voor dit vrijwilligerswerk is:
“Het geeft mij een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen.”

* PERSOONLIJKE ONTWIKKELING. De Brug biedt gratis trainingen/workshops aan om jezelf verder te ontwikkelen binnen deze informele zorg of je te specialiseren in dementie, palliatieve terminale zorg of netwerkversterking.

*BEGELEIDING. Je wordt individueel begeleid door een van de coördinatoren. Hier kun je altijd met al je vragen bij terecht.

* VERGOEDING. Via De Brug ben je verzekerd en ontvang je een reiskostenvergoeding.

* WAARDERING. Naast de trainingen organiseert De Brug 2x per jaar een leuk uitje speciaal voor de vrijwilligers. Op deze uitjes is ook genoeg gelegenheid om kennis te maken of bij te praten met andere vrijwilligers.