Advertentienummer: V2319

Advertentie details

Activiteit:
Vervoer
Doelgroep:
Groepen/ Volwassenen
Individueen/ Volwassenen
Non-Profit organisaties
Waar:
Born en Kleine Kernen
Oostelijk Geleen, Munstergeleen, Windraak
Oostelijk Sittard
Westelijk Geleen
Westelijk Sittard
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Kom jij ons helpen met vervoer?

Onze zorgboerderij biedt dagbesteding en woonbegeleiding aan mensen met een (lichte) beperking. Een aantal deelnemers wordt dagelijks door ons thuis opgehaald en teruggebracht binnen de regio Sittard-Geleen.

Voor het team van vrijwilligers zijn wij dringend op zoek naar (een) chauffeur(s) die (wekelijks en in onderling overleg) één of meer ochtenden en/of middagen hierin wil bijdragen. Het betreft géén rolstoelvervoer. De rit is ongeveer een uurtje per route.

 Wat vragen wij? Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je ontvangt bij aanvang een instructieles van een rij-instructeur. Daarnaast heb je affiniteit in het werken met mensen, beschik je over goede omgangsvormen en gevoel voor verantwoordelijkheid.

Wat kunnen wij bieden? Je maakt deel uit van een enthousiast team van zowel beroepskrachten als vrijwilligers die samen zorgen voor een goede zorg in een prettige sfeer.  Omdat wij de inzet van vrijwilligers enorm waarderen, proberen wij jaarlijks extra activiteiten voor vrijwilligers te organiseren en hen te betrekken bij diverse organisatie activiteiten/festiviteiten. Daarnaast bieden wij de chauffeurs een vrijwilligersvergoeding.

De ritten zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag: in de ochtend van 8.00 tot 9.00 uur, en in de middag van 16.00 tot 17.00 uur. Afhankelijk van je mogelijkheden kijken we binnen het team op welke dagen en tijden je een rit kunt rijden.

Hebben wij je interesse gewekt, of wil je meer informatie? Bel gerust via 046-4519711 en vraag naar Gerald Evertz, (ma/di/wo/vr) of mail naar gerald.evertz@ophovenerhof.nl  Of bekijk onze website: www.ophovenerhof.nl

 

Tegenprestatie

Wat kunnen wij bieden? Je maakt deel uit van een enthousiast team van zowel beroepskrachten als vrijwilligers die samen zorgen voor een goede zorg in een prettige sfeer. Omdat wij de inzet van vrijwilligers enorm waarderen, proberen wij jaarlijks extra activiteiten voor vrijwilligers te organiseren en hen te betrekken bij diverse organisatie activiteiten/festiviteiten. Daarnaast bieden wij de chauffeurs een vrijwilligersvergoeding.