Advertentienummer: V2321

Advertentie details

Activiteit:
Activiteitenbegeleiding
Doelgroep:
Individuen/ Kinderen (0-12)
Waar:
Westelijk Geleen
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ben jij  degene die plezier wil maken en leuke activiteiten wil ondernemen met deze kanjer van 8 jaar uit Geleen? Zijn moeder is ziek, heeft leukemie en als gevolg van de behandelingen heeft ze weinig energie. Ook psychisch is deze situatie erg zwaar. Zijn vader heeft een eigen restaurant en moet veel werken. Door deze moeilijke situatie kunnen zijn ouders hem te weinig aandacht geven om ontspannende activiteiten met hem doen. Regelmatig zit hij dan veel voor tv. De jongen heeft een taalontwikkelingsstoornis en zit hiervoor sinds kort op een speciale school .

Dankzij jouw inzet kun je hem zeker heel blij maken, plezier geven en een steuntje in de rug zijn voor  hem en zijn ouders. .
Wil jij dit gezin helpen om samen dingen te ondernemen die aansluiten bij zijn interesse zoals bv samen gewone dagelijkse dingen doen, een praatje maken, meegaan met buitenspelen, lego, knutselen , naar een clubje brengen/halen, bezoekje aan een pretpark of bioscoop, een fietstochtje maken, ergens een ijsje eten etc. Het zou fijn zijn als iemand, in eerste instantie thuis bij het gezin komt, zodat er een vertrouwensband kan ontstaan. 

We zoeken een vrouw die ;
- allereerst een vertrouwensband met de jongen en de ouders kan ontwikkelen
- regelmatig samen met de jongen op zoek wil gaan naar leuke vrijetijdsactiviteiten
- sociaal en empathisch is 

In verband met veiligheid wordt een VOG gevraagd.
Reiskostenvergoeding, WA-verzekering worden via ons geregeld. 

Interesse?

Reageer op de vacature, stuur een persoonlijk bericht  of mail naar ikstanaastje@piw.nl
Hopelijk tot gauw 

 

 

 

Tegenprestatie