Advertentienummer: V2367

Advertentie details

Activiteit:
Besturen/ Management
Creatief/ Kunstzinnig
PR & Communicatie
Anders
Doelgroep:
Groepen/ Volwassenen
Individueen/ Volwassenen
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Weekend
Doordeweeks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Bie Os mijn streekomroep trekt snel meer kijkers en luisteraars. Het is de omroep in de Westelijke Mijnstreek die midden in de samenleving staat. Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij vrijwilligers die daar deel van uit willen maken.
Wij zoeken:

  • Enthousiaste televisie presntatatoren (m/v), Cameramensen, editors en programmamakers. Ervaring is niet noodzakelijk maar heeft wel de voorkeur. Wij zorgen voor opleiding en begeleiding.
  • Redacteuren met een neus voor nieuws. TV programma's, Radio, TV Gezet, website, en social media moeten alle worden gevuld met actueel nieuws en wetenswaardigheden. Als je taalvaardig en nieuwschierig bent en goed thuis in de social midia. Doe dan met ons mee!
  • Technici met AV en Computer kennis. We leven in een digitale wereld. We zoeken mensen die na opleiding en begeleiding ervoor zorgen dat beeld en geluid in de huiskamer komen.
  • ICT specialist die onze computersystemen kan beheren, de website up to date kan houden en er voor zorgt dat de ict infrastructuur optimaal functioneert om uitzendingen mogelijk te maken. Na een uitgebreide inwerkperiode en opleidng maakt u deel uit van een enthousiast team.

Ben je gemotiveeerd, flexibel en enthousiast ga dan de uitdaging aan. Samen met een enthousiaste vrijwilligers ben je onderdeel van een fantastisch team waarin ook jij de thuis zult voelen.

Mail, schrijf of bel ons en we maken senl een afspraak. Meer informatie bel met onze voorzitter, Ruud de Pree.
06-53503256

Tegenprestatie

Wij bieden onze vrijwilliges opleiding en begeleiding met de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen en met passie hun hobby uit te oefenen.
Een nieuwe en ambitieuze omroep met een open houding en gepassioneerde vrijwilligers
Een professionele werkomgeving