Advertentienummer: V2393

Advertentie details

Activiteit:
Activiteitenbegeleiding
Administratief/ Juridisch/ Financieel
Computer/ Lesgeven/ Huiswerkbegeleiding
Natuur / Dieren
Organiseren/ Coördineren
PR & Communicatie
Verkoop / Uitleen
Anders
Doelgroep:
Groepen/ Kinderen (0-12)
Non-Profit organisaties
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wij zijn een non-profit natuurorganisatie met educatief aanbod voor het onderwijs. We willen graag bekender worden bij de BSO, de Buitenschoolse Opvang. Wie kan ons helpen ons leerrijke aanbod te bundelen en te promoten onder de BSO's in de regio Westelijke Mijnstreek? Een buitenschoolse opvang (BSO) is een opvang voor kinderen tussen de vier en de dertien jaar, na schooltijd en in vakanties. Voor deze doelgroep hebben wij een interessant aanbod over natuur en duurzaamheid, met een leuke mix van spelen, onderzoeken en leren. 
Samen met jou zetten we een Plan van Aanpak op met als doel goed bekend te worden bij de BSO's. Je kunt een behoefteonderzoek uitvoeren onder de BSO's en daarop afstemmen. Wat vragen we van jou: makkelijk in contact, initiatiefrijk, zelfstandig, handig op de pc en goede beheersing van Nl taal.

Tegenprestatie

Als dit bij je past geeft het je ongetwijfeld veel voldoening. Je doet ervaring op die bijv. een pré is bij sollicitaties. Je vergroot je netwerk en je wordt onderdeel van de wereld van Natuur en Milieu Educatie én van de kinderopvang. Je bent deel van ons kleine, gezellige en zeer bevlogen team. Af en toe doen we iets gezelligs met elkaar. Je krijgt reiskosten- en werkkostenvergoeding. 
Werkuren en werktijden zijn flexibel en in overleg . Werkzaamheden kunnen deels vanuit huis gebeuren als dit jouw voorkeur heeft. Ons kantoor is in het gebouw van Dierenbescherming Limburg (tegenover VDL Nedcar).