Advertentienummer: V2412

Advertentie details

Activiteit:
Computer/ Lesgeven/ Huiswerkbegeleiding
Natuur / Dieren
Doelgroep:
Groepen/ Kinderen (0-12)
Groepen/ Jongeren (13-26)
Non-Profit organisaties
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Doordeweeks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME) De Rollen heeft een gevarieerd educatief aanbod voor basis- en vervolgonderwijs. Om dit aanbod uit te dragen is het CNME op zoek naar ervaren lesgevers om als gastdocent les te geven op scholen. Belangrijk voor deze functie zijn: pedagogisch-didactische vaardigheden, kennis van duurzaamheidsthema's en een lekkere dosis energie. Ervaring met Onderzoekend en Ontwerpend Leren is een pré. Je bent in het bezit van een auto, dit is nodig voor het vervoer van de lesmaterialen. 

Speciaal voor een nieuw lesprogramma 'Leerlijn Energie besparen' zoeken we iemand voor de uitvoering. Informatie vind je op http://derollen.nl/upload/Leerlijn_Energie_besparen/De_leerlijn_Energie_besparen.pdf. De voorbereidingen starten nu, de uitvoering van de lessen is vooral de eerste maanden van 2021.

Tegenprestatie

Deze veelzijdige functie met veel afwisseling kan je veel voldoening geven. Je werkt veelal zelfstandig, maar je maakt ook onderdeel uit van ons (kleine) team. Voor de gastdocent Leerlijn Energie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar en natuuijk een onkosten-/kilometervergoeding. Af en toe doen we iets gezelligs met elkaar, bijv. aan het einde van het schooljaar en rond kerst.