Advertentienummer: V2414

Advertentie details

Activiteit:
Computer/ Lesgeven/ Huiswerkbegeleiding
Doelgroep:
Individuen/ Jongeren (13-26)
Individueen/ Volwassenen
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Avond
Projectmatig
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

F, een energieke, vriendelijke en vrolijke jongedame heeft heel veel hobby’s en interesses. Ze houdt van judo, paardrijden, de natuur, reizen door Nederland, en heel veel van bloemen. Zo veel, dat ze hier zelfs haar beroep van heeft gemaakt.

Brede interesses en ondernemend dus. Overal waar ze naar toe gaat doet ze dit met de fiets, of openbaar vervoer.

Wat zou het fijn voor haar zijn als ze een scooter zou kunnen rijden, waardoor ze makkelijker en sneller daar kan komen waar ze wil of moet zijn.

 Ze is al bezig met het leren en oefenen van de Theorie hiervoor, maar dat is best moeilijk voor F. Hier heeft ze echt hulp bij nodig. Iemand die haar stap voor stap door de theorie lessen loodst en haar met geduld en tijd de regels leert te onthouden.

 Dit kan op een avond in de week, voor F heeft de maandagavond de voorkeur, maar je kan ook in overleg met F een andere avond kiezen. F vind het wel fijner als je een vrouw bent.

 F heeft al alles in huis om verder te gaan met leren, lijkt het je leuk om samen met haar een avond in de week te studeren? Dan horen we graag van je.

 

Tegenprestatie

Onkostenvergoeding: U ontvangt reiskosten á €0,28 per km. Over andere gemaakte kosten worden op voorhand afspraken gemaakt. Uitgangspunt is dat vrijwilligers geen kosten maken tijdens hun vrijwilligerswerk. 

Verzekering: WA-ongevallen.

Overeenkomst/contract: Ja, als blijkt dat na ongeveer 3 maanden het vrijwilligerswerk voor beide partijen naar tevredenheid verloopt krijgt u een vrijwilligersovereenkomst.

Overige informatie: Wij vragen van elke medewerker en vrijwilliger een verklaring omtrent gedrag. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Daarnaast vinden wij het van belang dat vrijwilligers betrokken worden bij de organisatie. Vandaar dat u allerlei informatie over de organisatie ontvangt en we u de mogelijkheid bieden tot een bijscholing. Daarnaast bieden wij u elk jaar een thema avond aan en een jaarlijks uitstapje als blijk van waardering voor uw vrijwilligerswerk.