Advertentienummer: V2419

Advertentie details

Activiteit:
Natuur / Dieren
Organiseren/ Coördineren
Doelgroep:
Groepen/ Kinderen (0-12)
Groepen/ Volwassenen
Individuen/ Kinderen (0-12)
Individuen/ Jongeren (13-26)
Individueen/ Volwassenen
Individuen/ Ouderen
Non-Profit organisaties
In de Buurt/ Wijk
Overige
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Doordeweeks
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Minimaal twee maal per jaar organiseer je een zwerfvuilactie. Daaraan doen rond de 1000 mensen mee. Verder bouw je mee aan een soort platform voor zwerfvuilpikkers. Hierbij zoek je de samenwerking met andere partijen, waaronder de gemeente. 

Profiel
We zoeken een energiek, creatief iemand met goede communicatieve vaardigheden: aan tafel, aan de telefoon en op de pc. Je brengt ideeën in en doet de organisatie voor een groot deel zelfstandig. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, de ideeën, plannen, problemen en voortgang bespreken we samen. 

Werktijden
Deels kun je vanuit huis werken als je dat wilt. Werktijden zijn flexibel en in overleg, de intensiteit zal wisselen. Vooraf aan een evenement is het soms wat drukker. Drie uur in de week zou mooi zijn, de ene keer heb je het wat drukker dan de andere keer. 

Tegenprestatie

Tegenprestatie
Dit is een uitdagende klus in een dynamische omgeving die je veel voldoening zal geven, waarbij je vele contacten zult opdoen en die goed op je cv staat. Je krijgt een reiskostenvergoeding. Je komt in een klein, gezellig team, af en toe ondernemen we iets leuks samen.