Advertentienummer: V2422

Advertentie details

Activiteit:
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Hulpverlening/ Gezondheidszorg
Anders
Doelgroep:
Groepen/ Volwassenen
Overige
Wanneer:
Middag
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

In verband met de genomen coronamaatregelen werken we momenteel met kleinere groepen, om de 1,5 meter afstand in onze activiteitencentra te kunnen garanderen.  Onze cliënten lunchen daarom in meerdere ruimtes dan voorheen. Dat betekent dat we extra handen nodig hebben om onze cliënten te kunnen ondersteunen en begeleiden tijdens de lunch, als ook tijdens pauze aansluitend aan de lunch. Ook het sociale aspect speelt in deze een grote rol.

Doordat we de zorg en ondersteuning voor onze cliënten willen garanderen, zijn wij op zoek naar jou! Bijkomstig is dat we in het kader van goed werkgeverschap onze medewerkers hun welverdiende pauzemoment gunnen.

Wat houden de werkzaamheden precies in?

-      Jij biedt tijdens de lunch ondersteuning aan een kleine groep cliënten, onder supervisie van een medewerker.
-      Ondersteuning aan cliënten na de lunch (pauze); een praatje maken of samen een spelletje doen.

Dag/ tijdstip?

-      We hebben vrijwilligers nodig van maandag tot en met vrijdag.

-      Tijdstip: ± 12.00uur tot 14.00uur.

Ben jij onze rots in de branding van 12:00u- 14:00u? Neem dan contact op met onze Adviseur vrijwilligerswerk voor een locatie bij jou in de buurt!

Contactgegevens
Adviseur Vrijwilligerswerk, Vivian van Lümich.                 
Telefoonnummer: 06- 10 73 13 10/ Email: vvanlumich@sgl-zorg.nl

Tegenprestatie

Tegenprestatie
Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel.

Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.

Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden.