Advertentienummer: V2431

Advertentie details

Activiteit:
Maatje / Coach/ Bezoek
Doelgroep:
Individueen/ Volwassenen
Waar:
Oostelijk Sittard
Westelijk Sittard
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Avond
Doordeweeks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.

Werkzaamheden
Voor een man van 38 jaar met een matige verstandelijke beperking uit Sittard zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die af en toe samen met hem iets leuks zou willen gaan doen. Te denken valt aan samen computeren, wandelen, naar de film of een ander leuk uitstapje maken.  

Wij vragen
We zijn op zoek naar een vrijwilliger met humor (en bij voorkeur een man van ongeveer dezelfde leeftijd) die af en toe door de weeks op een avond iets leuks met hem zou willen gaan doen. We gaan graag met je in overleg over de dagen en tijden.

 

Interesse?
Heb je interesse na het lezen van deze vacature of wil je eerst meer informatie. Neem dan zeker even contact met ons op.

Tegenprestatie

Wij bieden
Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.

Als vrijwilliger bij Daelzicht:
- ben je verzekerd
- krijg je een vrijwilligersovereenkomst
- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
- ontvang je een eindejaarsattentie
- vergoeden wij jouw reiskosten