Advertentienummer: V2439

Advertentie details

Activiteit:
Computer/ Lesgeven/ Huiswerkbegeleiding
Creatief/ Kunstzinnig
Organiseren/ Coördineren
Doelgroep:
Groepen/ Volwassenen
Groepen/ Ouderen
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

MUZIEKLESSEN BIJ GILDE DE GRAVEN
Muziek zelf spelen is hot!
Velen van ons hebben in het verleden een muziekinstrument bespeeld en willen dit weer gaan doen. Daarnaast zijn er mensen die nog nooit een instrument in hun handen hebben gehad. De drempel is vaak te hoog bij senioren om een instrument te bespelen of dit weer op te pakken. Een instrument spelen blijkt goed te zijn voor de hersenen en men beleefd er ook nog veel plezier aan zeker als je dit samen met anderen doet b.v. in een orkest. Samen muziek maken maakt vrolijk en brengt jezelf en anderen in beweging!

Gilde De Graven wil het komend jaar muziekonderwijs c.q. muziekactiviteiten voor de actieve 50-plusser in haar activiteitenprogramma opnemen. De inhoudelijke invulling zal in overleg plaatsvinden.

Hiervoor zijn wij op zoek naar:
Docenten muziekles die als vrijwilliger les willen geven aan 50-plussers. Wij denken hierbij niet alleen aan oud-muziek docenten en oud dirigenten, maar ook aan ervaren muzikanten die in een fanfare of harmonie spelen of gespeeld hebben en al gewend waren junioren op te leiden.
En natuurlijk zijn we op zoek naar leerlingen en oud-muziekbeoefenaars/spelers die willen deelnemen/meedoen.
Aanmelden kan nu al maar we kunnen pas starten al we voldoende deelnemers en docenten hebben.

Tegenprestatie

Noodzakelijke onkosten worden vergoed door Gilde De Graven. De grootste beloning is de glimlach van de deelnemers, maar we willen graag goed zorgen voor onze vriiwilligers met een paar bijeenkomsten per jaar met een natje en een droogje en af en toe een attentie en/of waardering.