Advertentienummer: V2471

Advertentie details

Activiteit:
Creatief/ Kunstzinnig
Doelgroep:
Groepen/ Volwassenen
Waar:
Schinnen
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Gilde De Graven is een vrijwilligersorganisatie met bijna 60 vrijwilligers die actief zijn voor deze organisatie.
Gilde De Graven biedt een groot scala aan cursussen en vrijetijdsactiviteiten en heeft de laatste jaren een spectaculaire groei gemaakt. Gilde de Graven beschikt over een modern multifunctioneel gebouw met goede parkeergelegenheid in Munstergeleen.
Gilde is voornemens een Orkest op te richten voor actieve 50 plussers met enige ervaring in het spelen van een instrument. De werving van orkestleden is gestart en er zijn al diverse aanmeldingen ingekomen.
Wij zoeken een dirigent die haar of zijn sporen heeft verdiend in de Limburgse muziekwereld en die haar/zijn kennis en ervaring als vrijwilliger wil inzetten voor dit Orkest van Gilde De Graven. De muziek die wij denken te gaan spelen zijn muziek uit de jaren 60/70/80 en daarnaast volks- en amusement muziek.
Een fantastische uitdaging!
Heeft U geen zin om achter de geraniums te gaan zitten maak dan snel een afspraak voor een nadere kennismaking.

Tegenprestatie

Gilde De Graven vergoedt noodzakelijke onkosten en zorgt voor een prettig en gezellig 'werk'klimaat. Onze vrijwilligers ontmoeten elkaar een paar keer per jaar voor een gezellige bijeenkomst met een hapje, een drankje of een etentje. Het plezier van de deelnemers is de grootste 'beloning' die we in het vooruitzicht kunnen stellen.