Advertentienummer: V2472

Advertentie details

Activiteit:
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Anders
Doelgroep:
Groepen/ Ouderen
Waar:
Beek
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Voor onze locatie Franciscus in Beek zijn wij op zoek naar mensen die willen helpen bij de maaltijden.

We zoeken vrijwilligers, die het een uitdaging vinden om een gezellige  sfeer te creëren voor onze bewoners tijdens de maaltijden.

Een gezellige sfeer wordt gecreëerd door mooi gedekte tafels,verzorgd opdienen ,.... Gezamelijk zorgen dat de bewoners het gevoel hebben dat ze  iedere dag een beetje verwend  worden. Een luisterend oor en een leuke babbel horen hier ook zeker bij.

Als vrijwilliger krijg je de dankbaarheid van de bewoners als beloning.

Voor de warme maaltijd zoeken we nog voor elke werkdag mensen. Tijden zijn meestal tussen 11uur en 14 uur. Het zou een pluspunt zijn als men eventueel een ochtend in de week de bardienst erbij zou kunnen doen ( geen verplichting) . Dat is dan van 10 uur tot 13 uur.

Voor de broodmaaltijd zoeken we 2 vrijwilligers op dinsdag en 2 vrijwilligers op woensdag, hiervoor zijn de werktijden van 16 uur tot 18uur.

Vivantes levert unieke zorg, toegesneden op de persoonlijke situatie, of het nu gaat om thuiszorg, verpleeghuiszorg, wonen in een woonzorgcentrum of zorgwoning in Elsloo, Stein. Urmond, Beek en Geleen.

Vivantes neemt ook deel in wijksteunpunten die zijn opgezet als onderdeel van het beleid om ouderen en mensen met een beperking langer zelfstandig te kunnen laten wonen. Ze vormen zowel een ontmoetingsplek voor ouderen en gehandicapten, als ook een plek waar senioren terecht kunnen voor informatie en advies

 

 

Tegenprestatie

 * wij bieden u reiskostenvergoeding

* u bent verzekerd

* u krijgt een vrijwilligersovereenkomst

* wij bieden u deskundigheidsbevordering

* contact met andere vrijwilligers

* bloemen voor de verjaardag en een eindejaarsgeschenk

* en bovenal een prettige werkomgeving

* veel plezier en voldoening en een glimlach van onze cliënten