Advertentienummer: V2480

Advertentie details

Activiteit:
Maatje / Coach/ Bezoek
Doelgroep:
Individuen/ Ouderen
Waar:
Overige
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Voor een van onze bewoonsters zijn wij op zoek naar een vrijwilligster die haar maatje wil zijn. 
Mevr. is nog vrij jong om al in een verzorgingshuis te wonen en ontvangt bijna geen  bezoek .Voor haar is een beetje persoonlijke aandacht van enorme meerwaarde. Mevr. heeft er nood aan om geregeld nog eens zelf boodschappen te doen maar heeft hier natuurlijk hulp bij nodig. Zij is namelijk rolstoelgebonden en moet soms afgeremd worden in haar koopgedrag. Zij zou u erg dankbaar zijn als zij dat samen met u zou kunnen doen. 
Jullie kunnen natuurlijk ook samen een wandeling gaan maken,een leuk gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie, samen iets ondernemen buitenhuis, ...  de keuze is aan u beiden.
 De betreffende bewoonster zal  zeker naar uw bezoek uitkijken.
Affiniteit met ouderen en zich in hun leefwereld kunnen verplaatsen, een beetje tijd en geduld willen besteden aan een ouder iemand zijn zaken die positief zullen bijdragen aan u vrijwilligerswerk.

Uw sociale contacten breiden zich uit.U leert een hoop nieuwe mensen kennen zowel in ons team van vrijwilligers als vanuit het team van de beroepskrachten.
Uw vrije tijd besteed u met een zinvolle invulling door net dat stukje extra aandacht te hebben voor een oudere medemens waar dat juist zo belangrijk voor is ! 


Vivantes levert unieke zorg, toegesneden op de persoonlijke situatie, of het nu gaat om thuiszorg, verpleeghuiszorg, wonen in een woonzorgcentrum of zorgwoning in Elsloo, Stein. Urmond, Beek en Geleen.
Vivantes neemt ook deel in wijksteunpunten die zijn opgezet als onderdeel van het beleid om ouderen en mensen met een beperking langer zelfstandig te kunnen laten wonen. Ze vormen zowel een ontmoetingsplek voor ouderen en gehandicapten, als ook een plek waar senioren terecht kunnen voor informatie en advies.

 

Tegenprestatie

* wij bieden u reiskostenvergoeding
* u bent verzekerd
* u krijgt een vrijwilligersovereenkomst
* wij bieden u deskundigheidsbevordering
* contact met andere vrijwilligers
* bloemen voor de verjaardag en een eindejaarsgeschenk
* en bovenal een prettige werkomgeving
* veel plezier en voldoening en een glimlach van onze cliënten