Advertentienummer: V2482

Advertentie details

Activiteit:
Activiteitenbegeleiding
Creatief/ Kunstzinnig
PR & Communicatie
Doelgroep:
Groepen/ Kinderen (0-12)
Groepen/ Jongeren (13-26)
Waar:
Beek
Wanneer:
Middag
Doordeweeks
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

KidsCool is een magazine voor kinderen door kinderen uit de gemeente Beek. We zoeken voor de begeleiding van de kinderredactie een extra schijfcoach.

Kinderen van de hoogste groepen van het basisonderwijs en de laagste klassen van het voortgezet onderwijs geven zelf vorm aan een magazine dat twee keer per jaar uitkomt. De kinderredactie wordt begeleidt door een team van vrijwilligers. We zoeken nog een schrijfcoach om ons team te versterken.

Als social media coach wordt er van je verwacht dat je affiniteit hebt met kinderen en met social media (Instagram en Tiktok) en dat je het leuk vindt om in teamverband met andere vrijwilligers een groep kinderen te begeleiden in het maken van content voor de social media kanalen van  het magazine. Je bent in staat om kinderen te inspireren en om ideeën bij kinderen aan te boren en de kinderen te helpen om met deze ideeën aan de slag te gaan en een filmpje op te nemen en te editten  of een campagne te bedenken. We zoeken niet iemand die zelf sterke ideeën heeft maar iemand die de ideeën van kinderen vleugels kan geven.

Je bent in staat om een VOG te overleggen (kosten VOG worden vergoed).

 

Tegenprestatie

Onderdeel uitmaken van het team van KidsCool betekent dat je een bijdrage levert aan een uniek blad voor en door kinderen en dat je dat trots op élk verjaardagsfeestje kunt vertellen! Je komt terecht in een leuk en inpirerend team en als vrijwilliger kun je indien nodig aanspraak maken op de collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Beek.