Advertentienummer: V2497

Advertentie details

Activiteit:
Administratief/ Juridisch/ Financieel
Maatje / Coach/ Bezoek
Doelgroep:
Individuen/ Jongeren (13-26)
Individueen/ Volwassenen
Individuen/ Ouderen
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Partners in Welzijn helpt burgers die om wat voor reden dan ook ondersteuning nodig hebben bij het opzetten, structureren en plannen van hun administratie en financiën. De inzet van een vrijwilliger vergroot de redzaamheid en bevordert de zelfregie van de cliënt.

Voor verschillende aanvragen zijn wij opzoek naar vrijwilligers die graag iets willen betekenen voor een ander en ook eenvoudige praktische vragen kunnen oppakken zoals post lezen. voor 1 aanvraag zoeken wij een Armeens/Russisch sprekend maatje. 

Profiel vrijwilliger

inlevingsvermogen en respect voor andere culturen en achtergronden
goede communicatieve vaardigheden
Respectvolle bejegening;
Goed met cliënten kunnen omgaan; uit kunnen gaan van de mogelijkheden van de cliënt;
Betrouwbaar;
Kennis en vaardigheden;
Afspraken nakomen;
Vriendelijk en rustig kunnen handelen

 

Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wilt u een rol vervullen binnen het sociaal domein waarin u samenwerkt met vrijwilligers en professionals? Stuur uw motivatiebrief en CV naar finmaatjes@piw.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Tegenprestatie

Wat kunt u verwachten

Als vrijwilliger bent u WA verzekerd en er wordt een VOG voor u aangevraagd. Onkosten voor de gereden kilometers en telefoonkosten worden vergoed. U geniet van een inwerkprogramma, intervisiebijeenkomsten, deskundigheidsbevordering en begeleiding door beroepskrachten / coördinatoren. Bedankje aan het einde van het jaar.