Advertentienummer: V2576

Advertentie details

Activiteit:
Creatief/ Kunstzinnig
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Organiseren/ Coördineren
Doelgroep:
Groepen/ Volwassenen
Groepen/ Ouderen
Waar:
Westelijke Mijnstreek
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Voor Atelier BYZONDER MOOI in Geleen zijn wij per direct op zoek naar een gastheer/gastvrouw. Elke woensdag en vrijdag is er op het atelier een open inloop, waarbij mensen langs kunnen komen voor een kopje koffie en om creatief bezig te zijn. Tussen de middag eten de deelnemers samen een lekkere vers gemaakte soep. Ook is er een kledingruilrek, waar je een kledingstuk kunt ruilen. 

Wij zoeken een spontane, vrolijke vrijwilliger die goed met mensen kan omgaan, verantwoordelijkheidsgevoel heeft én een lekkere maaltijd kan bereiden. Een manusje-van-alles!

Werkdag: vrijdag van 09:30 tot 14:30. De doelgroep op het atelier bestaat uit mensen met een psychische kwetsbaarheid. 

Benieuwd naar Atelier BYZONDER MOOI? Kijk eens op:  https://www.levantogroep.nl/actueel/creatieve-gezelligheid-bij-open-atelier-byzonder-mooi 

 

 

Tegenprestatie

Als vrijwilliger wordt je inzet uitermate gewaardeerd. We kijken vooral naar jouw kwaliteit(en) en proberen daar een passende plek bij te vinden. Er worden tevens bijeenkomsten voor vrijwilligers aangeboden welke vrijblijvend kunnen worden bijgewoond, hierbij is het mogelijk contact te leggen met mede-vrijwilligers. Je wordt begeleid door zowel de aanwezige begeleiding op de voorziening als ook door het team van LEVANTOgroep vrijwilligers.

Hiernaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per dagdeel ( 4 uur) en worden de kosten voor het woonwerkverkeer vergoed.