Advertentienummer: V2582

Advertentie details

Activiteit:
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Hulpverlening/ Gezondheidszorg
Anders
Doelgroep:
Groepen/ Ouderen
Individueen/ Volwassenen
Waar:
Oostelijk Geleen, Munstergeleen, Windraak
Westelijk Geleen
Westelijke Mijnstreek
Overige
Wanneer:
Middag
Avond
Doordeweeks
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Locatie Olympiastaete is een woonlocatie voor ouderen die behoefte hebben aan zowel psychische/psychosociale ondersteuning als somatische zorg(verzorging en verpleging). LEVANTOgroep biedt hier samen met Vivantes wonen, zorg en ondersteuning.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar enthousiaste en sociale vrijwilligers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Wat wij van de vrijwilliger vragen is het volgende:

-        Meehelpen tafels dekken

-        Soep en broodmaaltijd opdienen

-        Opruimen, afwassen en de recreatiezaal in orde maken.

De vrijwilligers die wij zoeken hebben affiniteit met de doelgroep en kijken niet raar op van gedrag dat 'anders' is. Verder vragen we doorzettingsvermogen, geduld en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. 

Lijkt je dit wel iets & heb je tussen 16:00 en 19:30 tijd? Dan ben jij misschien de vrijwilliger die wij zoeken!

We kunnen je hulp gebruiken van maandag t/m zondag, maar je werkdagen zijn uiteraard in overleg. We denken graag met je mee!

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Karlijn Lenferink, Coördinator Informele zorg. karlijn.lenferink@levantogroep.nl & 06 – 257 377 31

 

 

 

 

 

Tegenprestatie

 

Als vrijwilliger wordt je inzet uitermate gewaardeerd. We kijken vooral naar jouw kwaliteit(en) en proberen daar een passende plek bij te vinden. Er worden tevens bijeenkomsten voor vrijwilligers aangeboden welke vrijblijvend kunnen worden bijgewoond, hierbij is het mogelijk contact te leggen met mede-vrijwilligers. Je wordt begeleid door zowel de aanwezige begeleiding op de voorziening als ook door het team van LEVANTOgroep vrijwilligers.

Hiernaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per dagdeel ( 4 uur) en worden de kosten voor het woonwerkverkeer vergoed.