Advertentienummer: V2600

Advertentie details

Activiteit:
Vervoer
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ivo woont in Geleen in een woonvorm van Stichting Mensen Met Mogelijkheden. Hier woont hij met zeven andere mensen.

Op maandag , dinsdag , donderdag en vrijdag, gaat Ivo net als de meeste andere bewoners, overdag naar de dagbesteding op Nonke Buusjke in Schinveld.

Ivo is een grote man , van 41 jaar, met een kinderlijke beleving. Hij heeft en verstandelijke beperking en autisme. Hij is van de structuur en voorspelbaarheid ; zijn dagelijks leven heeft zijn vaste patronen en daar voelt hij zich goed bij. Hij praat niet en uit zich met geluiden en gebaren. Communicatie met begeleiding is met duidelijke taal, gebarentaal, aanwijzen en pictogrammen. Ivo houdt heel erg van muziek en luistert graag CD’s, ook in de auto. Als hij goede zin heeft zingt hij mee met een hoog stemmetje.

Wij zoeken een vrijwilliger of meerdere vrijwilligers die bereid zijn 3 keer week met Ivo te rijden van Nonke Buusjke naar Geleen. Zoals gezegd is de dagbesteding vier dagen in de week, maar het gaat in eerste instantie om de dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag. Ophalen bij Nonke Buusjke is om 14.30 u en Ivo wordt dan naar huis gebracht in Geleen. Daar wordt hij opgevangen door begeleiding.

Voor verder informatie kunt u contact opnemen met:

Antoinette Kuipers:  06 21857359 of Arthur Sluijsmans: 06 20392652

Tegenprestatie

Vrijwilligers die dit willen doen worden door de betrokken begeleiders vooraf goed geïnformeerd en ingewerkt. Wij kunnen een onkostenvergoeding of vrijwilligersvergoeding aanbieden als tegemoetkoming.