Vrijwilligerscentrale-wm
  • WELKOM op de Sociale Marktplaats van de Westelijke Mijnstreek voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, burgers en ondernemers. Elkaar vinden op vrijwilligers(werk), kennis, middelen en burenhulp.
    Zoekt u vrijwilligers? Tips voor het opstellen van een advertentie 

 

Vrijwilligerscentrale-WM

Als ik dat had geweten, had ik graag vrijwilligerswerk voor jou gedaan…

Herkent u dit? Of “Als ik dat had geweten, dan had je dat zo van mij kunnen krijgen”. Iedereen wil wel ‘iets goeds doen’ voor een ander, maar u kent de mogelijkheden van vrijwilligerswerk niet, wordt weerhouden door de gedachte “bemoeizuchtig” te zijn of u bent bescheiden en durft niets te vragen. Daardoor worden kansen niet gezien en dus ook niet benut.

 

 

 

Vrijwilligerscentrale-WM biedt kansen

Vanaf nu kunt u wel alle kansen pakken. Het maakt niet uit of u een individu, groep, gezin, ondernemer (in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen) of vrijwilligersorganisatie bent. Hier kunt u adverteren met een vraag of met een aanbod. Het plaatsen van een advertentie is gratis. U kunt adverteren over vrijwilligers, kennis, middelen, netwerken en contacten.

Met deze digitale sociale marktplaats wil de Vrijwilligerscentrale-WM stimuleren dat iedereen iets voor deze samenleving kan betekenen. Bent u al goed bezig?


Agenda

Meer bekijken >>