Vrijwilligerscentrale-wm

11 en 12 maart vrijwilligersweekend Sittard-Geleen

Op 11 en 12 maart 2017 is voor de 2e keer het vrijwilligersweekend van de gemeente Sittard-Geleen. Tijdens dit weekend zijn er tal van leuke activiteiten georganiseerd, waaraan alle vrijwilligers van de gemeente Sittard-Geleen kunnen deelnemen. Meld u snel aan via www.sittard-geleen.nl/vrijwilligers. Aanmelden kan van 6 februari t/m 24 februari.

Activiteiten
Vrijwilligers kunnen zich inschrijven voor bijvoorbeeld workshops of sportieve activiteiten. Op www.sittard-geleen.nl/vrijwilligersvindt u een compleet overzicht van alle activiteiten waaruit kunt kiezen.

Waardering vrijwilligers(organisaties)
Het college van B&W waardeert vrijwilligers ieder jaar voor hun inzet. Deze waardering wordt sinds 2016 vormgegeven via het vrijwilligersweekend. De nieuwe opzet heeft vorig jaar veel positieve reactie opgeleverd en wordt daarom voortgezet.

NL Doet
Het vrijwilligersweekend valt ook dit jaar weer deels samen met NL Doet. Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

 Klik hier voor meer informatie en aanmelden

06.02.2017