Vrijwilligerscentrale-wm

Gratis softwarebemiddelaar start onderzoek

Techsoup beheert het soft- en hardware donatieprogramma voor non-profit organisaties. Om ook vrijwilligersorganisaties beter van dienst te kunnen zijn, organiseren zij een groot onderzoek. Ze willen meer inzicht in welke  informatietechnologie allerlei vrijwilligersorganisaties gebruiken en hoe zij die gebruiken. Hiermee kunnen zij hun aanbod verbeteren. Het onderzoek is voor aangesloten en (nog) niet aangesloten organisaties. Ook Vereniging NOV vindt de uitkomsten interessant.

Deze enquête invullen vraagt 15 tot 20 minuten van je tijd als je weet waar je nu gebruik van maakt en hoeveel de kosten zijn. Je kunt je vrij over je prioriteiten, je ideeën en de moeilijkheden die je tegenkomt bij het gebruik van informatietechnologie binnen je organisatie.

Het gedetailleerde onderzoeksverslag is voorbehouden aan de respondenten. Door deel te nemen maak je daarenboven kans om een Samsung Galaxy tablet te winnen.

Wie? Hoe? Wanneer?
Techsoup raadt je aan de vragenlijst te laten invullen door iemand met een goed overzicht van de IT-aspecten van de organisatie, evenals een goed begrip van de strategische visie, als die er ligt natuurlijk.

Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Je antwoorden worden gecombineerd met die van andere organisaties en worden uitsluitend bekendgemaakt op geaggregeerd niveau.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar info@techsoup.nl

Deelnemen kan tot 3 maart 2017.

Ga hier naar de vragenlijst!

Bron: NOV

23.02.2017