Vrijwilligerscentrale-wm

NLdoet 2015 Doet u mee? We kijken uit naar uw klussen!

De echte NLdoet enthousiastelingen wisten het natuurlijk al. Sinds maandag kunt u weer klussen aanmelden voor de grootste vrijwilligersactie van ons land: NLdoet op 20 en 21 maart 2015.
Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar je nooit aan toe komt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, zomerklaar maken van een moestuin of een spelmiddag met bewoners… Daarvoor is NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons Koninkrijk.

Aanmelden van uw klus
Meld uw klus aan op www.nldoet.nl. Als u dit doet vóór 31 januari, kunt u ook een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds (op=op). Zo kunt u de benodigde klusmaterialen kopen of een bus huren voor het uitje van bewoners. Op de website vindt u alle voorwaarden en ook veel tips voor de invulling en organisatie van uw klus. Het aanmelden is dit jaar nog eenvoudiger gemaakt. Via ‘Mijn Oranje Fonds’ gaat u meteen aan de slag.

We hopen dat uw deelname aan NLdoet leidt tot mooie ontmoetingen, activiteiten en hernieuwde aandacht voor uw organisatie!

27.01.2015