Vrijwilligerscentrale-wm

LimburgLab 2015 op 28 november in Sittard!

De manifestatie ‘LimburgLab’ verbindt maatschappelijke organisaties in Limburg. Op 28 november 2015 is het weer zover. Maatschappelijke organisaties worden uitgenodigd hun kennis en ervaring te delen en deel te nemen aan de diverse thema-labs waarin actuele thema's van alle maatschappelijke organisaties centraal staan.

Het doel: het creëren van een duurzaam netwerk van initiatiefnemers op provinciaal en lokaal niveau, die elkaar versterken en hun gedeelde ervaring meenemen in de realisatie van leefbare dorpen en wijken. Het resultaat: LimburgLab, een bruisende manifestatie waar honderden bezoekers afkomen op een programma van verschillende verrassende workshops, voortkomend uit niet-alledaagse samenwerkingsverbanden tussen de organisaties.

Bezoekers dienen zich voor 12 november aan te melden op http://www.limburglab.nl/inschrijven en een keuze te maken voor de Labs die zij in de eerste en tweede ronde willen bezoeken.  Na de aanmelding ontvangt men een e-mail als bevestiging. Deelname is gratis.

Locatie: Congrescentrum Fortunato Sittard Milaanstraat 120 6135 LH Sittard
Tijd: van 09.30u - 13.30u (ontvangst 09.00u) 

 

Lees meer over het programma van LimburgLab

 

 

 

 

30.10.2015