Vrijwilligerscentrale-wm

Uitleg

Titel:
Kies voor een pakkende en concrete titel die mensen aanspreekt en waaruit al zoveel mogelijk naar voren komt wat er van de persoon verwacht wordt.

Korte omschrijving:
Deze tekst is zichtbaar onder de titel, wanneer men uw advertentie in een overzicht ziet staan. Plaats hier dan ook informatie die voor de lezer belangrijk is om te weten.

Lange omschrijving:
In de lange omschrijving dient u de informatie uit de korte omschrijving te herhalen, aangezien deze informatie niet in het totaaloverzicht van de advertentie komt te staan. Hierdoor kunnen belangrijke gegevens verloren gaan.

Daarnaast kunt u hier alle overige informatie plaatsen die u nog over uw advertentie kwijt wilt.
Maak uw advertentie aantrekkelijk en plaats een foto, filmpje etc.

Filter Doelgroep o.a. individuen /groepen/ non-profitorganisaties/ ondernemers/ in de Buurt-Wijk/ overig:

Door een of meerdere van deze filters aan te klikken, geeft u aan met welke doelgroep de vrijwilliger aan de slag gaat, of voor welk soort organisatie.

Tegenprestatie:
Als u iets krijgt is het altijd prettig om iets terug te kunnen doen.  Denk eens na over wat u te bieden heeft of wat u als tegenprestatie terug zou willen vragen. Enkele voorbeelden:

  • Zoekt u een vrijwilliger? Denk dan eens aan de volgende tegenprestaties: een vrijwilligersverzekering, leuke uitstapjes, zinvolle tijdsbesteding, scholing of een vergoeding.
  • Zoekt u iemand om uw hond uit te laten? Bied dan eens aan om voor deze persoon een taart te bakken.
  • Biedt u meubilair aan? Vraag dan de vrijwilligersorganisatie die u hiermee blij maakt om als tegenprestatie een leuk teamuitstapje te organiseren.

Zo is er altijd wel iets te bedenken waardoor er wederkerigheid kan ontstaan en het beiden partijen is op kan leveren!