Vrijwilligerscentrale-wm

Informatie, advies en ondersteuning

De Vrijwilligerscentrale-WM biedt diverse diensten om vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers te informeren, adviseren en ondersteunen bij vrijwilligerswerk in de Westelijke Mijnstreek.

Informatie
Een aantal keren per jaar wordt er een digitale nieuwsbrief uitgegeven om vrijwilligersorganisaties, vrijwilligers en andere geïnteresseerden op de hoogte te houden van ontwikkelingen met betrekking tot vrijwilligerswerk. Daarnaast plaatsen wij op deze website actuele informatie en interessante downloads die voor vrijwilligersorganisaties bruikbaar kunnen zijn.


Advies op maat

Er zijn altijd wel vragen, uitdagingen of situaties waarop een vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie of bedrijf geen passend antwoord heeft. Dit zijn zaken waarbij de medewerkers van de Vrijwilligerscentrale-WM kunnen worden ingeschakeld, mits het relatie heeft met vrijwilligerswerk. Onderwerpen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn onder andere: vrijwilligersbeleid, oplossen van geschillen, PR-zaken, verzekeringen en regelgeving met betrekking tot vrijwilligers. Valt uw vraag hier niet onder, stel hem dan evengoed gerust. Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen.