Vrijwilligerscentrale-wm

Maatwerk bemiddeling

 Partners in Welzijn helpt mensen bij het zoeken van een zinvolle dagbesteding.

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen onvrijwillig thuis komen te zitten. Dit kan een negatief gevoel oproepen. Vrijwilligerswerk of een activiteit kan dan een oplossing bieden. 

Bent u op zoek naar een leuke activiteit, maar weet u niet zo goed waar u beginnen moet? Vindt u het moeilijk een keuze te maken uit de vele mogelijkheden? Vanuit Partners in Welzijn kunnen we u een handje helpen!

Vrijwilligerswerk, meedoen aan activiteiten in het wijksteunpunt, mensen ontmoeten, lid worden van een vereniging, een kookgroepje opzetten... noem maar op.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw dag op een prettige manier invulling te geven. Zo veel, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet.

Dan kunnen we u vanuit Partners in Welzijn een handje helpen! Wij hebben een goed overzicht van de mogelijkheden in uw eigen buurt, of juist wat verder weg.

Zoals  u ziet  zijn alle vormen van participatie  mogelijk: niet alleen vrijwilligerswerk, maar ook deelname aan activiteiten binnen of buiten uw wijk, meedoen of meedenken, zelf organiseren.

Neem contact met ons op als u een steuntje in de rug nodig heeft.

 

Hoe meld ik me aan en waar kan ik terecht  voor vragen?
U kunt bellen, mailen of gewoon even binnen wandelen.

Telefoon: 046-4575700 en vraag naar een medewerker van de Vrijwilligerscentrale-WM.
Email:   vrijwilligerswerk@piw.nl

Voor onze locaties en openingstijden klik hier