Vrijwilligerscentrale-wm

Materiaal/ Faciliteiten

De website van de Vrijwilligerscentrale-WM is een unieke marktplaats die vraag en aanbod in de Westelijke Mijnstreek samenbrengt. Onze site maakt het mogelijk om middelen aan te bieden of met elkaar te ruilen. Dit kunnen goederen of faciliteiten zijn zoals (kantoor)meubilair, (afgeschreven) computers, bouwmateriaal, vergader- of kantoorruimte, kopieerfaciliteiten, rollators, etcetera. Het is een unieke marktplaats met een veelzijdig aanbod en een grote diversiteit in bezoekers. Het is een marktplaats voor particulieren in de Westelijke Mijnstreek, maar ook voor ondernemers en organisaties in deze regio.

Voorbeelden
Een notariskantoor krijgt nieuw meubilair voor de ontvangstruimte. De oude inboedel wordt in een advertentie op vrijwilligerscentrale-wm.nl aangeboden. Een scouting ziet de advertentie en is dringend op zoek naar nieuw meubilair voor het scoutinghonk. Op deze manier krijgt het oude meubilair van de notaris een mooie nieuwe bestemming.

Middelen worden gratis aangeboden. Wel is het mogelijk om een wederdienst te vragen. Zo zou in het bovengenoemde voorbeeld de scouting iets terug kunnen doen voor het notariskantoor door een leuk teamuitje voor het personeel te verzorgen.

Bent u als vrijwilligersorganisatie op zoek naar middelen? Durf gerust te vragen en maak op deze website een advertentie aan waarin u aangeeft waarnaar u op zoek bent.

Ga direct naar de middelen advertenties.