Vrijwilligerscentrale-wm

Netwerken


Ieder mens, iedere vereniging, iedere ondernemer en iedere organisatie heeft een netwerk om zich heen gebouwd. Door deze netwerken voor elkaar beschikbaar te stellen, kunnen wij elkaar helpen. Netwerken kunnen digitaal en fysiek zijn. Denk bijvoorbeeld aan bijeenkomsten van leden of personeel, of aan vergaderingen, evenementen en activiteiten in bijvoorbeeld Sittard-Geleen. Ook kunt u denken aan het netwerk van uw club- of bedrijfsblad of het netwerk van het intranet waarop u informatie verspreidt. Overal is een netwerk aan verbonden dat zeer waardevol kan zijn. Daarnaast kunt u ook via een website, sociale media of uw mailadressen anderen gebruik laten maken van uw contacten en netwerk.

Voorbeelden
Een ondernemer in de Westelijke Mijnstreek heeft een bijeenkomst om te netwerken met leveranciers en klanten. Een stichting helpt met de organisatie van de bijeenkomst en mag als tegenprestatie gebruik maken van het netwerk. De stichting mag een presentatie verzorgen en een oproep doen om sponsors te werven.

Een voetbalclub in Beek heeft een eigen clubblad met een oplage van 400 stuks. Een schutterij mag gebruikmaken van dat netwerk en het programma van het schuttersfeest plaatsen. Als tegenprestatie mogen de vrijwilligers van de voetbalclub een onderlinge schietwedstrijd houden bij de schutterij.

Een Steiner website wordt dagelijks door 200 mensen bezocht, een andere organisatie uit de Westelijke Mijnstreek mag van dit netwerk profiteren door een banner te plaatsen met een link. Als tegenprestatie plaatst deze weer een banner op de eigen site plaatsen. Zo worden netwerken met elkaar verbonden.

Ga direct naar de netwerk advertenties.